fbpx

Prevajanje nemščine

Nemški jezik je eden od temeljev evropskega gospodarstva in kulture. V svetu, kjer so nemško govoreči trgi ključni za mednarodno poslovanje, postaja prevajanje v nemščino in iz nje nujno za podjetja in posameznike, ki želijo razširiti svoj doseg in uspeti na globalnem trgu.

Ne glede na to, ali potrebujete prevod poslovnih dokumentov, tehničnih navodil, pravnih pogodb ali marketinških materialov, vam v prevajalski agenciji Grens Tim nudimo celovite prevajalske storitve v nemščino in iz nje. Naša ponudba vključuje tako navadne kot sodne prevode, lektoriranje in lokalizacijo vsebin.

Prevajanje že od 9,90€ / stran. 

refrence

Zanesljivi. Hitri. Strokovni.
Zaupajte prevajanje profesionalcem.

Visoka kakovost prevodov

Na osnovi velikega števila sodelavcev-prevajalcev se lahko izbere najustreznejšega prevajalca za vsako besedilo, ne glede na tematiko.

Zaradi velikega števila prevajalcev imamo vedno na voljo proste prevajalske vire, zato vam ne bo treba čakati na prevzem v izvedbo. Zaradi velikih količin besedil, ki jih prevajamo, lahko svojim prevajalcem ponudimo večjo količino dela, hkrati pa smo ena redkih agencij, ki svoje prevajalce plačuje pošteno in pravočasno, kar nam sodelavci vračajo z maksimalno angažiranostjo, vestnostjo, poštenostjo in visoko kakovostjo prevodov.

Prevodi v najkrajšem času

Vedno imamo na voljo določeno število razpoložljivih prevajalskih virov, zato lahko vaše besedilo takoj prevzamemo v izvedbo.

Cenovno ugodni prevodi:

Večji obseg naročil, ki jih dnevno realiziramo, nam omogoča, da prevajalcem ponudimo večjo količino dela

Kako lahko prevajalska agencija Grens Tim pomaga vašemu podjetju?

Razumemo, da je vsako podjetje in vsak projekt edinstven. Zato ponujamo prilagodljive prevajalske rešitve, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Naša ekipa je pripravljena zagotoviti hitre in učinkovite prevajalske storitve, tudi v nekaj urah, če je to potrebno. Kontaktirajte nas!

Hitri prevodi

Zaradi velikega števila prevajalcev imamo možnost, da smo ažurni in hitri.

Strokovni

Mreža več kot 500 prevajalcev, za strokovne in kakovostne prevode.

Najbolj ugodni

Prevodi že od 9,90  € / stran. Dodatne ugodnosti za partnerje in redne stranke.

Zaupajo nam najboljša podjetja. Lahko nam tudi ti. 

"Vse kar so smo se pogovarjali so naredili kvalitetno. "

Prevodi so bili kvalitetni in v roku. Do zdaj nismo imeli pripomb. Odzivnost je tudi izjemna.

Petrol d.o.o.

... So pa vrnili urejeno Word datoteko, kar je meni zelo pomembno. Prav tako so se držali rokov, čeprav je bila pozna ura in petek. Pohvalno!

Gorazd Brglez, DBS Mont

Agencija je takoj postavila dejansko ponudbo glede na poslani material za prevod. Odzivnost po mailu je bila zelo hitra.Takoj smo se dogovorili. Prevod so opravili v zelo hitrem času.

Barilla Adriatik d.o.o.

Vse kar so smo se pogovarjali so naredili kvalitetno. Nimam nobenih pripomb.

Miren, Lutman Co d.o.o.

Pripravljeni smo vam pomagati pri vašem prevodu.

    Ali nas obiščite na Tobačni, korak stran od urada za tujce in upravne enote.